Vil du prøve kræfter med en ny sport?

Håndbold er en sport, der spilles mellem to hold på syv spillere. Målet med spillet er at kaste bolden ind i det andet holds mål. Håndbold er en meget hurtig og fysisk sport, og den kræver meget teamwork.

Håndboldspillet blev skabt i Nordeuropa i begyndelsen af 1900-tallet. Det spredte sig til andre dele af Europa og derefter til resten af verden. Håndbold spilles nu i over 200 lande.

Der findes flere forskellige håndboldvarianter, bl.a. udendørs håndbold, strandhåndbold og futsal (indendørs håndbold). Udendørs håndbold er den mest populære variant, og det spilles på en bane, der er ca. 40 gange 20 meter stor.

Håndbold er en meget krævende sport, både fysisk og mentalt. Den kræver en masse udholdenhed, hurtighed og smidighed. De bedste håndboldspillere er meget gode til at drible og skyde, og de er også meget stærke defensivt.

Håndbold er en spændende sport at se på, og den bliver mere og mere populær i hele verden. Hvis du aldrig har set eller spillet håndbold før, kan jeg varmt anbefale dig at prøve det. Det er meget sjovt, og det vil helt sikkert teste dine evner som atlet.