Vaser er dit personlige præg i din indretning

Der fås vaser i alle mulige afskygninger. Derfor vil dit valg af vaser afspejle dine præferencer og din helt egen stil.

Vaser er lidt eksklusive, da man jo ofte bruger dem til friske blomster. Friske blomster udstråler hygge og overskud.

Ønsker du en særlig farve, der går igen i hele rummet, er vaser perfekte til at understøtte det. Du kan vælge vaser i samme farve, men i alle nuancer af farven. Du kan også lade de ensfarvede vaser være de eneste genstande i samme farve. Det vil give ro, hvis du f.eks. har en farverig stue.

Modsat vil en enkelt og helt lys stue i nogenlunde samme lyse farver, få et sprælsk indslag i form af enten ensfarvede vaser eller vaser i alle regnbuens farver.

Hvad gør en gulvvase ved din stue?

Noget helt særligt vil være en gulvvase glas. Disse er lidt dominerende, men smukke. Her er store blomster eller planter nødvendige. Et alternativ til friske blomster kan være uægte eller tørrede blomster og planter. En gulvvase bør nemlig være fuldendt. Altså skal den helst indeholde blomster.

En stor gulvvase kræver plads og opmærksomhed. De fleste stiller den i et hjørne. Den vil blive lagt mærke til helt af sig selv. Især hvis den er fra en forretning med et stort udvalg i unika brugskunst.

Igen, dine vaser er et personligt præg. Ligegyldigt om du vælger de moderne som de fleste har, eller om du foretrækker brugskunst som er anderledes, så du kan sætte eget præg på din indretning.