Er man nysgerrig for at se, hvad for noget brugt it man kan finde på nettet i dag, er det også noget som siden https://brugt-it.dk/ kan introducere dig for. Der er mange som sætter deres “gamle” ting til salg, når de har været ude og købe noget nyt. der kommer jo hele tiden noget nyt på markedet, og alt efter hvor stort ens behov er, kan man også vælge og få det dækket med enten brugte eller nye ting i dag.

Her på siden finder man frem til mange forskellige apparater, som man eventuelt kunne få brug for til private ting eller til virksomheden. Det kunne være man stod og manglede en telefon til privaten, og fandt frem til nogle modeller som kun har et år på bagen. Det er ikke engang fordi man skal forvente og finde ting som er over fem år gamle, hvilket i IT verdenen også er rigtig mange år som man nok kan se.

Spar miljøet for den konstante cyklus

I stedet for tingene bare bliver smidt ud, og der bliver taget nogle nye i brug med det samme. Så kan man prøve og være en del af en lidt sundere cyklus, hvilket også er noget som kommer til udtryk i genbrug. Der er jo noget nobelt ved det, men der er også noget direkte co2 reducerende ved, at man tager gamle ting i brug frem for at skrotte det hele tiden og skifte det ud for noget nyere og smartere.

Det kommer også an på, hvor ens forbrug det ligger henne og hvad ens præferencer er. For der er også nogle som eksempelvis arbejder indenfor noget, som kræver man er på dupperne hvad ens udstyr angår. Det går ikke man sidder inde med en computer, som ikke kan håndtere filmredigering eller hvad man nu ellers har gang i på den. Det er nogle aktiviteter som også kræver noget seriøs power ligeså vel som en travl online forretning har brug for deres server, hvilket også er noget som man kan finde frem til via den sider som man finder her.