Hvis man som jeg er til læder og skind tøj, så kan jeg varmt anbefale Skintöi som har de mest fantastiske ting i skind og læder. Jeg ledte i mange år efter en rulamsfrakke i sort, og langt om længe fandt jeg den på nettet, da jeg googlede efter hvor jeg kunne købe en sådan. Skintoi.dk dukkede op på skærmen, og her var den. Det er den bedste Rulamsfrakke jeg nogensinde har haft – den passer til alt mit tøj, om det er hverdag eller fest. Den har hængt på mig hele vinteren, og er min tro følgesvend. Nu kan jeg godt lide skindtøj, og udover den lækre rulamsfrakke, så var der også en del andre skind ting jeg godt vil have i min garderobe. Et par sorte skind leggins, mangler jeg til alt mit andet smarte tøj jeg har hængende, så det bliver næste køb.

Jeg kan kun sige, at det er lækkert skindtøj af høj kvalitet til lave priser man finder hos Skintöi, og er man til skind som mig, er er det et besøg værd at hoppe forbi skintoi.dk og blive fristet som jeg gjorde. Det er selvfølgelig ikke alle der kan lide skind, men et kan jeg sige, der er mange mænd der godt kan lide at en kvinde ifører sig et par skind leggins eller skind nederdel. Det gode er at man kan prøve tingene hjemme, og returnere eller bytte det til en anden størrelse eller farve, og fragten er gratis.