En uforglemmelig Mortensaften oplevelse på Munkebjerg Hotel 

Mortensaften er her, og hvilken bedre måde at fejre det på end ved at tilbringe en magisk aften på Munkebjerg Hotel? Hvert år er hotellet vært for en spektakulær fejring af den danske tradition Mortensaften (Læs mere på Mortensaften vejle). I år bliver ikke anderledes, da arrangementet lover en uforglemmelig oplevelse. Lad os tage et kig på, hvad der er i vente til dette års Mortensaften-fest. 

Oplev Danmarks kultur med autentisk mad

Munkebjerg Hotel er stolt af at ære Danmarks unikke kultur ved at servere autentiske skandinaviske retter under Mortensaften. På menuen er der traditionelle retter som and, svinekød, kartoffelboller og sovs, ristede rodfrugter og selvfølgelig gås. Der vil også være masser af søde lækkerier som æblekage, æbleskiver og julebudding. Og glem ikke den varme glögg (gløgg)! Med så mange lækre retter at vælge imellem er der noget for enhver smag ved dette års arrangement. 

Live musik og underholdning 

Aftenen ville ikke være komplet uden livemusik! I løbet af aftenen vil der være en række optrædener fra lokale bands og musikere, der vil få dig op af stolen og op på benene! Ud over musikken vil der være masser af andre aktiviteter, som gæsterne kan nyde, herunder fotokabiner, ansigtsmaling for børn, spil og meget mere! Det vil helt sikkert blive en aften fuld af sjov for alle aldre. 

Træd ind i et vinterunderland 

Som om alt dette ikke var nok, kan gæsterne også forvente en fortryllende atmosfære fyldt med festlige juledekorationer og vinterlandskabsstemning. Fra funklende lys, der hænger rundt omkring i lokalet, til snefnug på loftet – hele stedet er blevet omdannet til et vinterlandskab lige i tide til Mortensaften! Det er det perfekte sted at samle familie eller venner over god mad og godt selskab!