Dansk Varme Service super dygtige til Boligopvarmning

Jeg stod for at skulle skifte mit fyr ud – det var stået af, og heldigvis var frostvejret også forsvundet, så jeg havde ikke helt så travlt med at få noget nyt, bare for at det gamle udslidte skulle erstattes – så jeg tog mig tiden til at se hvad der fandtes på markedet, og hvad der var mest miljøvenligt og energibesparende i mit tilfælde, jeg skulle jo have det nye fyr i lang tid. Der var jo også sket en masse med udviklingen på denne front, som jeg ikke lige var inde i, men det kom jeg. Jeg kontaktede Danskvarmeservice.dk, da der på hjemmesiden stod at de var eksperter i boligopvarmning, så her ville jeg kunne få information om hvad der var det bedste for mig og min bolig. Det var guld værd, og de forklarede mig hvilke muligheder og til hvilke priser jeg kunne få.

Luft til vand varmepumpe blev mit valg

Efter en god og faglig snak med Dansk Varme Service, og fik svar på en masse spørgsmål, valgte jeg at få installeret det de kalder et luft til vand varmepumpe. Jeg fik pillet det gamle udstyr ned og installeret mit nye dejlige luft til vand varme pumpe, der for det første var enorm lydsvag, men som også sparer mig for en del penge på min varmeregning. Jeg kan kun sige, at jeg syntes at jeg fik en super god behandling af eksperter, så jeg kunne træffe en god beslutning. Jeg har også tegnet en serviceordning med vagtordning, så er jeg helgarderet fremadrettet.