Alt om BMX

BMX, eller Bicycle Motorcross, er en type løb, der foregår på cykler. Sporten startede i begyndelsen af 1970’erne og er siden vokset i popularitet. BMX-løb afholdes typisk på grusbaner, der er fyldt med hop og sving. kørerne skal navigere på banen så hurtigt som muligt uden at styrte. BMX-løb er en risikabel sport, men den er også ekstremt spændende at se på. De bedste ryttere i verden er utroligt dygtige og smidige, hvilket giver nogle meget spændende løb. Hvis du er på udkig efter en adrenalinfyldt tilskuer sport, er BMX-racing helt sikkert værd at tjekke ud.

BMX cykler er perfekte til ryttere, der ønsker at føle friheden på den åbne vej og nyde vinden, der suser forbi. De er også fantastiske til tricks og stunts. Hvis du er på udkig efter en cykel, der er bygget robust og kan tåle tæsk, så er en BMX-cykel det rigtige valg for dig.

BMX-cykler fås i en række forskellige størrelser og stilarter, der passer til enhver rytter. De fås med enten 20-tommer eller 24-tommer hjul, og nogle modeller har endda 26-tommer hjul. BMX-cykler fås også med enten coasterbremser eller håndbremser. Coaster bremser betjenes ved at træde baglæns, mens håndbremser betjenes ved hjælp af håndtag på styret.